fbpx

Riippumatto tai -tuoli luo tunnelmaa kesään ja ulkotiloihin.

Riippumatto hapsuilla 2-hengelle

Etsitkö tapaa lisätä kotiisi ja pihalle kesällä ripauksen rentoutumista ja tyyliä?

Silloin riippumatto on sinulle sopiva vaihtoehto. Riippumatot ovat mukava ja ainutlaatuinen lisä takapihalle, terassille, parvekkeelle ja kesämökille. Riippumattotelineen avulla sen voi sijoittaa vaikka laiturille, jolloin kiinnityspylväiden puute ei ole ongelma. Riippumatot luovat myös rauhallisuuden ja seesteisyyden tunteen, jota on vaikea löytää nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa. Ja kesällähän on tarkoitus rentoutua.


Erityisesti valkoiset riippumatot ovat sisustajien suosikkeja. Verkkokaupastamme löytyy  korkealaatuisista materiaaleista tehtyjä malleja, ja niitä on saatavana eri väreissä ja tyyleissä, jotka sopivat mihin tahansa sisustukseen ja ympäristöön. Ihastuttavat riipputuolit sopivat vielä pienempään tilaan ja ovat kesän ehdoton hitti.

miten ripustaa riippumatto

Mihin ripustaa riippumatto?

Ensinnäkin riippumatot ovat uskomattoman monipuolisia. Ne voidaan ripustaa sisä- tai ulkotiloihin ja niitä voidaan käyttää oleskeluun, lukemiseen tai jopa nukkumiseen. Ne vievät myös vähemmän tilaa kuin perinteiset istuimet, joten ne sopivat erinomaisesti pienempiin tiloihin kuten parvekkeille.

Riippumatto ei ole vain käytännöllinen, vaan se tarjoaa myös ainutlaatuisen esteettisen ilmeen, joka voi muuttaa minkä tahansa tilan. Riippumatot voivat tuoda tilaan ripauksen boheemia tai modernia tunnelmaa, tai luoda kesän parhaan paikan kesämökin rannassa.

Miten valita oikea riippumatto?

Kaupoissa on saatavilla on monia erilaisia riippumattoja, kuten köysi-, kangas- ja topattuja riippumattoja. Ota riippumattoa valitessasi huomioon tilasi koko ja käytettävissä olevan tilan laatu. Onko ympärillä tarpeeksi tilaa liikkumiseen jos matto on parvekkeella?

Jos tila ei tunnu riittävän, voit sijoittaa parvekkeelle riipputuolin, ja käyttää siihen sopivaa telinettä. Jos sinulla ei ole puita tai muita rakenteita, joihin riippumattoasi voi ripustaa, harkitse riippumattotelineen hankkimista. Tämä tuo joustavuutta maton sijoittamiseen oikeastaan mihin vain, ja turvallisesti.

Jos takapihallasi on pergola, voit ripustaa riippumattosi palkeista ainutlaatuisen ja tyylikkään kokonaisuuden aikaan saamiseksi.

Ripusta turvallisesti: Varmista, että riippumatto roikkuu tukevasti, jotta vältyt onnettomuuksilta. Käytä tukevia koukkuja tai hihnoja, jotka kestävät riippumaton ja sen käyttäjien painon. Verkkokauppamme matoissa on määritelty maksimi painoraja, ja tarjolla on myös kahden hengen riippumattoja.

Harkitse muiden sisustuselementtien, kuten tyynyjen, huopien tai pienen pöydän, lisäämistä, jotta alueesta tulisi entistäkin mukavampi ja kutsuvampi.

Seuraamalla näitä vinkkejä ja ideoita voit ripustaa riippumattosi turvallisesti ja tukevasti eri paikkoihin luodaksesi viihtyisän ja rentouttavan tilan terassillesi tai takapihallesi.

Lue myös: Miten ripustaa riippumatto