fbpx

Kodin monta roolia

Kulunut kevät sai useat meistä viettämään aikaa kotona enemmän kuin pitkään aikaan, ja kodin tuli yhtäkkiä vastata ihan uudenlaisiin tarpeisiin; ergonomisia, riittävästi valaistuja ja toisistaan akustisesti eristettyjä työ- ja opiskelupisteitä tarvittiin yhtä monta kuin etätyötä tekeviä tai etänä opiskelevia asukkaita. Moni päätyikin mitä luovimpiin ratkaisuihin, ja töitä on tänä keväänä tehty niin vaatekomerossa, kylpyhuoneessa kuin parvekkeellakin.

Toisaalta myös jumppa-, harrastus- ja askartelutilalle on uudenlainen tarve, kun normaalit harrastusmahdollisuudet ovat tauolla. Kun kaikki toiminnot tehdään yhtäkkiä samojen seinien sisällä, on tilojen muunneltavuus ja kalusteiden monikäyttöisyys sekä helppo siirreltävyys avainasemassa asumismukavuuden ja kotona viihtymisen kannalta. Järjestyksen ylläpitämistä helpottaa, kun jokaiselle tavaralle on oma paikkansa.

Vaikka koti olisikin omaksunut sulavasti uuden roolinsa myös työpaikkana, kouluna, lounasravintolana ja harrastuspaikkana, ehkä kulunut kevät-kesä sai katselemaan sen pintoja uusin silmin. Ehkä lempinojatuolissasi istuessasi olisitkin mielelläsi kuin keskellä kukkaniittyä, vai olisiko se nojatuoli sittenkin uusia päällisiä vailla?

Laksha-tapetti lev 136 cm, myydään metreittäin

Tulevan syksyn haasteista emme vielä tiedä, mutta autamme mielellämme kotiasi omaksumaan uusia roolejaan, oli haasteet sitten tilankäytössä, valaistuksessa, säilytysratkaisuissa tai pintamateriaaleissa. Noudatamme suunnittelutapaamisissa, toimituksissa sekä remontointityössä asianmukaista huolellisuutta pandemian leviämisen ehkäisemiseksi. Suunnittelutapaamiset onnistuvat myös etänä!