fbpx

Kristalli kruunaa sisustuksen

Valaistus on keskeinen osa sisustusta tilan toiminnallisuuden ja viihtyisyyden kannalta. Oikein valittu valaisin viimeistelee sisustuksen, ja tekee tilaan miellyttävän tunnelman. Kristalli on klassikkomateriaali valaisimissa sen ensiluokkaisen valonheijastavuuden vuoksi: kristallit hajottavat valonsäteet kauniisti ympäristöönsä, eikä valo huku varjostimeen.

Kristallivalaisinta hankkiessa kannattaa kiinnittää huomiota kristallin laatuun. Laadukas, korkean lyijypitoisuuden kristalli säihkyy kauniisti valon spektrin eri väreissä, johon lasikristalli ei yllä. Kristallimateriaalin laatu ja valaisinmalliin käytetty kristallikappaleiden määrä näkyy suoraan myös tuotteen hinnassa. Valikoimamme kristallivalaisimet ovat ensiluokkaista tsekkiläistä kristallia, jonka lyijypitoisuus on korkea.

Valikoimassamme on niin klassisia kristallikruunuja kuin moderneja kristallivalaisimia eri kokoisiin tiloihin ja eri tyylisiin sisustuksiin. Kristallein toteutettuna on saatavilla myös kauniita pöytä- ja jalkavalaisimia. Tutustu valikoimaamme tästä: https://sisustusvitriini.fi/product-category/kristallivalaisimet/