sisustussuunnittelu

Sisustusstudio Vitriini palvelee kaikissa sisustamiseen, tilasuunnitteluun ja suunnitelmien toteutukseen liittyvissä projekteissa täydellisesti alusta loppuun saakka. Tämän takaavat ammattitaitoiset suunnittelijamme, jotka etsivät asiakkaan tarpeisiin parhaat ratkaisut ja toteutustavat. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy laadukkaat tuotteet sisustamiseen ja remontoimiseen – lattiamateriaaleista ja tapeteista verhotankoihin ja kalusteisiin. Kaikki nämä asettuvat paikalleen saumattomasti, kun saman katon alta löytyy myös remontin toteuttajat ja kalusteiden kokoajat.

SISUSTUSSUUNNITTELU

Onnistuneen sisustusprojektin takana on ammattitaitoinen sisustussuunnittelu, joka tehdään tila ja sen käyttötarve huomioiden. Teemme sisustussuunnittelua niin yksityiskoteihin kuin yrityksiin ja julkitiloihin. Koulutettu sisustussuunnittelija on myös valaistus- ja kalustesuunnittelun kokenut ammattilainen. Kattavan yhteistyöverkostomme kanssa toteutamme lisäksi esimerkiksi puutarhasuunnittelua alan ammattilaisten kanssa. Vanhasta kiinalaisesta traditiosta ideoita poimivan sisustussuuntauksen mukaisia suunnitelmia tekee European School of Fengshuin kouluttama fengshui-konsultti.

Havainnollistamme suunnitelmat pääasiassa erilaisilla mallinnusohjelmilla, jotka mahdollistavat erilaisten vaihtoehtojen visualisoinnin. Nykyaikaiset ohjelmat mahdollistavat lähes valokuvatasoiset luonnokset suunniteltavasta kohteesta juuri oikeilla kalusteilla ja materiaaleilla varustettuna. Teknologiaa hyödyntäen pystymme myös tekemään suunnittelutapaamisia etäyhteyden avulla.

KALUSTESUUNNITTELU

Suunnittelemme yksilöllisiä kalusteita projektikohtaisesti. Kohteeseen suunniteltulla kalustuksella saadaan erityisesti pienistä tiloista koko hyöty irti ja tilankäyttö mielekkääksi ja tehokkaaksi. Yksilöllisesti suunniteltu kalustus on mitoitukseltaan ja materiaalivalinnoiltaan juuri toivotunlainen, ja laadukkaasti toteutettuna pitkäikäinen hankinta, johon voi olla tyytyväinen pitkään. Koulutettu kalustesuunnittelija osaa suunnitella ja mitoittaa kalusteet oikein, ja toimittaa valmiit suunnitelmat kalusteen toteuttajalle valmiina piirustuksina.

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme ja mittatilauskalusteiden toteuttaja on Design Wood Oy, jonka työn laatu on ensiluokkaista. Yksilöllisesti suunniteltuja, ja yhteistyössä toteutettuja kalusteita voit nähdä myös alla olevalla videolla Saimaan Aava -asuntomessukohteesta, jossa lastenuoneen sängyt ja kirjoituspöytä on Sisustusstudio Vitriinin suunnittelemat ja Design Wood Oy:n toteuttamat.

REMONTOINTI JA ASENNUS

Palvelemme tilaprojekteissa projektin alusta sen loppuun saakka ja tarvittaessa koordinoimme eri toteuttajatahojen yhteistyötä. Sen takaavat ammattitaitoiset remontoijamme, jotka tekevät suunnitelmat todeksi. Toteutamme niin yksittäisten huoneiden tapetointeja kuin laajempia remonttikokonaisuuksiakin. Työn laatu ja jälki on erinomaista – sen takaavat sadat tyytyväiset asiakkaamme. Ammattimiehet myös asentavat, kokoavat ja toimittavat myymämme tuotteet paikalleen. Heiltä asennukset käyvät nopeasti ja helposti – ja asiakkaalle vaivattomasti. Muista myös kotitalousvähennysmahdollisuus!