Palvelut

Palvelemme asiakkaamme täydellisesti alusta loppuun saakka. Tämän takaavat ammattitaitoiset suunnittelijamme, jotka etsivät asiakkaan tarpeisiin parhaat ratkaisut ja muutosideat. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyvät kaikki tarvittavat tuotteet sisustamiseen ja remontoimiseen – lattiamateriaaleista ja tapeteista verhotankoihin ja kalusteisiin. Kaikki nämä asettuvat paikalleen saumattomasti, kun saman katon alta löytyy myös remontin toteuttajat ja kalusteiden kokoajat.

Sisustussuunnittelu

Palveluksessanne ovat kokeneet ja ammattitaitoiset sisustussuunnittelijat. Teemme sisustussuunnitelmia niin yksityiskoteihin kuin yrityksiin ja julkitiloihinkin. Teemme myös puutarhasuunnitelmia yhdessä ammattitaitoisten puutarhureiden kanssa. Suunnittelijamme ovat koulutettuja täydentämään sisustussuunnitelmat     myös valaistussuunnittelulla. Vanhasta kiinalaisesta opista ideoita poimivan sisustussuuntauksen mukaisia suunnitelmia teille tekee European School of Fengshui:n kouluttama fengshui-konsultti.

Havainnollistamme suunnitelmia sekä perinteisesti käsin piirtämällä, että erilaisilla mallinnusohjelmilla – asiakkaan toiveista ja kohteesta riippuen. Nykyaikaiset mallinnusohjelmat mahdollistavat lähes valokuvatasoiset kuvat suunniteltavasta kohteesta juuri oikeilla kalusteilla ja materiaaleilla varustettuna.

Tutustu aiempiin töihimme Referenssit-osiossa ja varaa aika suunnittelijoillemme!

Remontointi ja asennus

Palvelemme sisustusasioissa alusta loppuun saakka. Sen takaavat ammattitaitoiset remonttimiehemme, jotka tekevät suunnitelmat todeksi. He toteuttavat niin yksittäisten huoneiden tapetointeja, kuin koko asuntojen remontitkin. Työn laatu ja jälki on erinomaista – sen takaavat sadat tyytyväiset asiakkaamme. Ammattimiehet myös asentavat, kokoavat ja toimittavat myymämme tuotteet paikalleen. Heiltä asennukset käyvät nopeasti ja helposti – ja asiakkaalle vaivattomasti. Muista myös kotitalousvähennysmahdollisuus!