Remontointi ja asennus

Palvelemme sisustusasioissa alusta loppuun saakka. Sen takaavat remontoinnin ja asennuksen ammattilaiset, jotka tekevät kaikki suunnitelmat todeksi. He toteuttavat niin yksittäisten huoneiden tapetoinnit, kuin koko asuntojen remontitkin. Työn laatu ja jälki on erinomaista – sen takaavat sadat tyytyväiset asiakkaamme. Suunnittelun ja toteutuksen yhteistyö on saumatonta, kun toimitamme, kokoamme ja asennamme myymämme tuotteet paikalleen: ammattilaisilta asennukset käyvät nopeasti ja helposti – ja asiakkaalle vaivattomasti. Muista myös kotitalousvähennysmahdollisuus!

Remontointi

Onko mielessäsi huoneistoremontti tai pintojen uusinta? Toteutamme laaja-alaisia huoneistoremontteja yli 20 vuoden kokemuksella. Ammattitaitoiset remontoijamme takaavat, että remontti suoritetaan laadukkaasti ja siististi. Remontointi palvelu muuttaa suunnitelmat ja unelmat todeksi!

Huoneistoremontti voi kattaa koko asunnon tai vain yksittäisen huoneen kunnostuksen. Kodin remonttiprojektin voi toteuttaa myös osissa – vaikka huone kerrallaan – ja pitkäaikaiset asiakkuudet ja ystävyydet ovatkin toimintamme suola.

Huoneistoremontit

Toimimme koko Suomen laajuisesti! Toteutamme eri kokoisia remonttiprojekteja asiakkaan tarpeiden mukaan.

  • purku- ja pohjatyöt
  • maalaus ja tapetointi
  • kaluste- ja lattia-asennukset
  • keittiöremontit
  • sisäkatot ja seinät
  • märkätilat ja vedeneristystyöt

kaikki asiakkaan toiveiden mukaisesti, osaajia meiltä löytyy!

“Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun ja ratkaisuihin. Remontti on toteutettu jokaista yksityiskohtaa kunnioittaen. Palvelu räätälöitiin vastaamaan erikoistarpeitamme ja muutokset ovat hyvin käytännöllisiä”

“Yksilöllistä ja hyvää palvelua. Suunnittelija pyrkii tavoittamaan asiakkaan maun ja toiveet, joihin hienovaraisesti tuo ammatillista osaamistaan mukaan. Hyvä ja pitkä asiakassuhde, sekä monien vuosien jälkeenkin miellyttävät ratkaisut.”